Vatandaş Konyaaltı Halk Plajı’nda bulunan büfelerin plaj alanını işgal etmesinden dolayı şikayetlerini dile getirdi. Vatandaş, plaj alanındaki işletmelerin yoğunluğundan yürüyecek alan bile bulunmadığını belirtiyor.
Konyaaltı Halk Plajı’nda bulunan büfelerin plaj alanını işgal ediyor
Duruma açıklık getiren Murat Çıtak, “Konyaaltı Halk Plajı’nda bulunan büfelerin plaj alanını işgal etmesi, adı halk plajı olan bir yerde halkın girişini zorlaştırmış durumda. Plajda yürüyüş yapacak alanlar neredeyse kalmamış gibi görünüyor. Ayrıca, işletmelerin yüksek sesle müzik çalmaları da sorunu daha da kötüleştiriyor. Bazı işletmeler şezlonglarını denizin içine kadar yayarak plajın kullanımını kısıtlıyor. Bu konuda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin müdahalede bulunması gerekir. Bu duruma bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Buna benzer bir başka soruna değinen İdris Aslan ise, “Konyaaltı plajındaki çevre kirliliği ve çekirdek kabuklarını yerlere atan insanlardan şikayetçiyim. Bugün birini uyarırken neredeyse saldırıya uğrayacaktık. Bu tür kişileri uyarmak ve ceza kesmek sizin göreviniz değil mi? Lütfen bu tür davranışlara karşı caydırıcı ve ağır para cezaları uygulayarak bizi bu çevre sorunlarından kurtarsınlar” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi